GO! More

Omdat vrijheid en structuur hand in hand gaan

Wie zegt dat een gestructureerde aanpak geen ruimte laat voor creativiteit en eigen inbreng? Met GO! More bieden jou de vrijheid om je eigen unieke draai aan de thema's te geven.

GO! uitproberen? Dat kan!
Eigen keuzes maken

GO! More – Meer vrijheid, meer eigen inbreng 

Ben je al bekend met thematisch onderwijs en zoek je naar meer vrijheid in je lesplanning? Of ben je een leerkracht die graag de touwtjes in handen heeft, maar niet alles vanaf nul wil opbouwen? Dan is GO! More de best keuze voor jou.

Van het aanpassen van lesplannen tot het toevoegen van eigen lessen en materialen; GO! More geeft je de tools en de vrijheid om zelf je onderwijs vorm te geven, zonder alles helemaal zelf te hoeven doen!

GO! More – Jij bepaalt hoe je lesgeeft

GO! More biedt alle materialen en bronnen die je nodig hebt om je GO! thema's tot leven te brengen. Van prikkelende Digibord Presentaties en kennislessen, tot verwerkingsopdrachten, boeken en rijke teksten.

Elk aspect van GO! More is ontworpen om jou de vrijheid te geven die je nodig hebt. Met GO! More blijft thematisch en geïntegreerd onderwijs nog steeds gestructureerd, maar maak jij je eigen keuzes. 


En Nog Veel Meer


open-book-concept-fiction-storytelling-fairytale (1)

Wereldoriëntatie

Van de rijke geschiedenis en diverse culturen tot de wonderen van de natuur; onze geïntegreerde aanpak maakt van elke les een boeiend avontuur..

wo

Burgerschap

Leren over democratie,  mensenrechten en duurzaamheid. Hoe werkt stemmen? Wat betekent vrijheid van meningsuiting? En hoe kunnen we samen zorgen voor een betere wereld?

fairytale-storytelling-with-open-book-concept (4)

Lezen

Wie zegt dat lezen alleen maar gaat over woorden op een pagina? Met GO! wordt lezen een magische reis door verschillende werelden, thema's en avonturen.

3688

Taal

Taal is meer dan alleen woorden op papier. Hoe schrijf je een spannend verhaal? Wat maakt een gedicht emotioneel? En hoe kun je met woorden anderen inspireren?

robot-robot-are-standing-street

Wetenschap en Techniek

Van natuurkunde tot robotica; onze thematische aanpak brengt wetenschap en techniek tot leven. Je leerlingen maken kennis met de wonderen van de wetenschap.

open-book-concept-fairy-tale-fiction-storytelling (7)

Kunst en Cultuur

Van het schilderen tot het opvoeren van een toneelstuk; de mogelijkheden zijn eindeloos. Hoe vertel je een verhaal door dans? En wat kunnen we leren van de muziek van andere culturen?

online-library-e-books-web-site-laptop-3d-render-style-ai-generated

Digitale Geletterdheid

Hoe zoek je betrouwbare informatie op het internet? Wat is cyberpesten en hoe ga je ermee om? Met GO! worden je leerlingen klaargestoomd voor de 21e eeuw.

45596853

Topografie

Van de bergen van Nepal tot de straten van New York.  Wat zijn de zeven wereldwonderen? Waar ligt de evenaar? En hoe zijn landgrenzen bepaald?

29239

Bewegend Leren

Wie zegt dat leren alleen maar zittend kan? Van een potje voetbal tot taallessen in de vorm van een dans; bewegend leren maakt van elke les een actieve ontdekkingsreis. 

Samen aan de slag met GO!?

Verwonderen. Ontdekken. Leren