Jouw pad naar expertise

Team Trainingen bij GO!

Welkom op de trainingspagina van GO! Hier vind je een divers aanbod aan trainingen die speciaal zijn ontworpen om de kennis en vaardigheden van teams te verdiepen. Of je nu een team bent die net start met GO! of al een tijdje les geeft met GO!, onze trainingen zijn samengesteld om elk team te laten groeien.

29239
Storytelling
Tijdens de training 'Storytelling' leer je de kunst van het vertellen. Deze training is speciaal ontwikkeld voor teams die de kracht van verhalen willen benutten om boeiend en inspirerend les te geven.
side-view-kids-learning-sunday-school
Didactiek van de 7 fasen
Tijdens de training 'De didactiek van de 7 fasen' leer je de didactische principes van de 7 fasen van GO! Deze training is ontwikkeld voor teams die zich verder willen verdiepen in de 7 fasen van GO!
wooden-dice-with-printed-letters-them-book-pages
Workshop woordenschat
De training 'woordenschat' is gericht op het inzetten van woordenschat in GO!. Je leert hoe je de woordkaarten en spellen inzet tijdens je lessen. Een workshop vol met praktische tips en inspiratie.
idea-concept-light-bulb-with-colourful (1)
Opfris workshop
De 'Opfris' is gericht op teams die al met GO! lesgeven. Tijdens deze workshop nemen we je opnieuw mee door de opbouw, structuur en materialen van GO! Je krijgt praktisch tips en inspiratie over hoe je een thema kunt plannen en lesgeeft met GO!
education-internet-webinar-online-e-learning-concept
Knoppen training
Tijdens de 'Knoppen Training' nemen we het team stap voor stap mee door alle knoppen in de leeromgeving. We laten zien hoe je de knoppen kunt gebruiken en hoe je de leeromgeving inzet in de klas.
pretty-satisfied-traveler-uses-free-internet-connection-smartphone-blogging-during-wanderlust-trip-carries-big-heavy-rucksack
Onderzoekend leren
Tijdens de training 'Onderzoeken leren' leer je hoe je onderzoekend en ontdekkend leren kunt aanbieden met GO!
student-woman-studying-library
Taal in GO!
Tijdens de training 'Taal in GO!' ontdek je de mogelijkheden van Taal in GO! en hoe je dit praktisch inzet in jouw groep.
Lezen
Lezen met GO!
Tijdens de training 'Lezen met GO!' ontdek je hoe je lezen op een natuurlijk manier integreert en hoe je dit praktisch inzet in jouw groep.