Geef les op jouw manier met GO!

 

Bij GO! begrijpen we dat elke leerkracht uniek is. Daarom hebben we een scala aan trainingen die je niet alleen samen met je team, maar juist ook individueel kunt volgen. Onze trainingen zijn opgezet in de vorm van korte online trainingen, zodat iedereen binnen het team dezelfde basiskennis van GO! opdoet. Dit zorgt ervoor dat de trainingen nog effectiever zijn en je samen sterker staat.

Ontdek hieronder welke trainingen je kunt volgen.

Opleiding GO! Coördinatoren

image-unrecognizable-man-makes-thumb-up-gesture

Dag 1 opleiding startende coördinatoren

Op lokatie van GO!
10:00 uur - 16:00 uur
18 september en 24 september 2024

Deze training is speciaal ontworpen voor coördinatoren van scholen die voor het eerst aan de slag gaan met GO!. Tijdens deze eerste intensieve trainingsdag krijg je alle benodigde tools en kennis om jouw team succesvol te begeleiden in het thematisch en geïntegreerd lesgeven met GO!.

self-assured-beautiful-young-afro-american-woman-raises-arms-shows-biceps-being-strong-powerful

Dag 2 opleiding startende coördinatoren

Online
15:00 uur - 17:00 uur
11 maart en 12 maart 2025

Deze tweede opleidingsdag is een praktische online training die je voorbereidt op de verdere implementatie van GO! op jouw school. Met een focus op het visualiseren van het leerproces en didactisch coachen, ben je als coördinator goed uitgerust om jouw team te begeleiden en het onderwijsproces te optimaliseren. 

Schrijf je hier in!

 

delighted-unshaven-young-man-student-holds-papers-red-notepad-holds-cup-with-hot-drink-has-coffee-break-being-good-mood-looks-aside-with-broad-smile-isolated-purple-background

Verdieping ervaren coördinatoren

Op lokatie van GO!
10:00 uur - 16:00 uur
15 oktober en 16 oktober 2024

Deze verkorte verdiepingstraining is speciaal ontworpen voor coördinatoren die al bekend zijn met GO! en zich verder willen verdiepen in de methodiek en vaardigheden om hun team nog beter te ondersteunen.

 
 
 
 
 
 

Trainingen

Lesgeven met GO!

Masterclass lesgeven met GO!

Online - 1 uur

Deze training is speciaal ontworpen voor alle leerkrachten die gaan lesgeven met GO!. Tijdens deze interactieve sessie leren we je alles over de opbouw van kennis, de beschikbare materialen en didactiek, en hoe je een lesmiddag inricht. Na deze training beschik je over de juiste kennis om met GO! aan de slag te gaan.

On demand: Bekijk de training wanneer het jou uitkomt

thoughtful-attractive-woman-spectacles-writes-diary-list-goals-makes-notes-personal-organizer

Kerndoelen en leerdoelen

Online - 1 uur

Deze training is speciaal ontworpen voor leerkrachten die hun kennis van de leerlijnen in het basisonderwijs willen verdiepen en effectief willen toepassen in hun lessen. Tijdens deze sessie leer je hoe je de kerndoelen en leerdoelen kunt integreren in je onderwijspraktijk om zo de leerprestaties van je leerlingen te optimaliseren.

On demand: Bekijk de training wanneer het jou uitkomt

portrait-professional-teacher-teaching-about-ai-digital-classroom-aig

Storytelling

Online - 1 uur

Deze training is ontworpen voor leerkrachten die de kracht van verhalen willen benutten om hun lessen boeiender en effectiever te maken. Storytelling helpt niet alleen om de aandacht van leerlingen te vangen, maar ook om complexe concepten beter te begrijpen en te onthouden. Na deze training beschik je over de vaardigheden om storytelling succesvol toe te passen in je onderwijspraktijk.

On demand: Bekijk de training wanneer het jou uitkomt

children-playing-with-wooden-game

Kleuteronderwijs met GO!

Online - 1 uur

Deze training is speciaal ontworpen voor leerkrachten die werken met kleuters en willen leren hoe ze het beste gebruik kunnen maken van de GO! methodiek. Tijdens deze sessie leer je hoe je de ontwikkeling van jonge kinderen kunt stimuleren door middel van thematisch en geïntegreerd onderwijs met GO!. Na deze training beschik je over de juiste kennis en vaardigheden om met vertrouwen en creativiteit kleuteronderwijs te geven binnen de GO! leeromgeving.

On demand: Bekijk de training wanneer het jou uitkomt

open-book-world-inside-imagination-fantasy-magic-literature-concept-generative-ai

Lezen met GO!

Online - 1 uur

Deze training is speciaal ontworpen voor leerkrachten die het lezen in de klas willen stimuleren met behulp van de GO! methodiek. Tijdens deze sessie leer je hoe je de leesvaardigheid van je leerlingen kunt bevorderen door middel van thematisch en geïntegreerd onderwijs. Na deze training ben je klaar om effectief aan de slag te gaan met leesonderwijs binnen de GO! leeromgeving.

On demand: Bekijk de training wanneer het jou uitkomt

IMG_0865

Leerproces visualiseren

Online - 1 uur

Deze training is ontworpen om leerkrachten te helpen het leerproces van hun leerlingen visueel inzichtelijk te maken. Door gebruik te maken van de GO! Muur kun je de voortgang en ontwikkeling van leerlingen zichtbaar maken, wat bijdraagt aan hun motivatie en begrip. Na deze training ben je klaar om het leerproces op een creatieve en effectieve manier in jouw klas te visualiseren.

On demand: Bekijk de training wanneer het jou uitkomt