Borg eenvoudig de kerndoelen met GO!

In GO! gaan we verder dan alleen het borgen van leerdoelen; we maken ze ook zichtbaar. Ontdek hoe we ervoor zorgen dat je altijd weet welke leerdoelen je al hebt aangeboden en welke je moet aanbieden.

6212885
SLO leerdoelen borgen

GO! borgt de leerdoelen automatisch

We weten hoe belangrijk het is om te weten waar je staat in het leerproces. Daarom borgen we alle SLO leerdoelen voor jou en je leerlingen. Als leerkracht heb je altijd inzicht in welke leerdoelen al zijn behandeld en welke nog in het verschiet liggen.  Voor alle geïntegreerde vakken borgen wij de leerdoelen automatisch.

In GO! gaan we verder dan alleen het borgen van leerdoelen; we maken ze ook zichtbaar. Geen enkele andere aanbieder borgt de SLO leerdoelen op deze manier. Vaak wordt er alleen verwezen naar een kerndoel, maar laat de methode niet zien wat het kerndoel inhoudt en welk leerdoelen erbij horen. Hierdoor tast je als leerkracht vaak in het duister en mis je de helderheid die je nodig hebt.

In GO! daarentegen kun je op elk moment een overzicht zien van alle aangeboden kerndoelen, zowel per leerlijn als per specifiek leerdoel. Het overzicht is per groep en per leerling beschikbaar.  De leerdoelen worden ook nog eens bijgehouden in het digitale portfolio van de leerlingen.

SLO leerdoelen

Bij elk leerpad maken we zichtbaar welke leerdoelen je behandeld. Deze zijn namelijk gekoppeld aan de inhoud. Zo zie je bij elk leerpad direct welke leerdoelen je tijdens de themaweken aanbiedt. Dit maakt het plannen van je lessen nog gemakkelijker en effectiever.

Wij tonen bij welke leerlijnen de leerdoelen horen. 

Wereldoriëntatie
Wereldoriëntatie
groep 1 t/m 8
Bekijk
topo
Topografie
groep 1 t/m 8
Biologie
Natuur en Techniek
groep 1 t/m 8
Bekijk
wo
Burgerschap
groep 1 t/m 8
Bekijk
Taal
Taal
groep 1 t/m 8
Bekijk
lezen
Lezen
groep 1 t/m 8
Bekijk
Digitaler Geletterdheid
Digitale Geletterdheid
groep 1 t/m 8

Inzicht in de leerlijnen

Als leerkracht hoef je je geen zorgen te maken over het handmatig borgen van de doelen; dat doet GO! voor jou. Het enige wat je hoeft te doen, is een geweldige les geven – en dat is toch waar je het beste in bent!

Je hebt op elk moment inzage in de leerdoelen per leerlijn. Zo weet je altijd welke doelen al aan jouw groep zijn aangeboden in eerdere thema's. 


Leerdoelen per leerling

Bij GO! begrijpen we dat elk kind uniek is, met zijn of haar eigen sterke punten en uitdagingen. Daarom gaan we verder dan alleen het borgen van leerdoelen per groep; we zorgen ervoor dat de leerdoelen ook op individueel niveau worden geborgd. Dit is zichtbaar voor jou als leerkracht, maar ook voor de leerling in het digitale portfolio.

 

Rijke leesomgeving

Bij elk thema zijn passende boeken, bronnen en rijke teksten te vinden voor leerlingen van 4 tot 14 jaar. Voor de kleuters is een grote hoeveelheid prentenboeken te vinden. Wil je boeken laten voorlezen? Dat kan allemaal met GO! 

Passende Internetbronnen

Internetbronnen die afgestemd zijn op het leesniveau van basisschoolleerlingen!

Thematische Boeken

Dieper in elk thema duiken met de thematische boeken in GO!

Rijke Teksten

Verrijk je lessen met GO!'s rijke teksten die naadloos aansluiten bij elk thema!