GO! Implementatietraject

Bij GO! begrijpen we dat elke school uniek is, met eigen uitdagingen en mogelijkheden. Daarom bieden wij een op maat gemaakt implementatietraject dat speciaal is ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de behoeften van het team. Ons doel is om te zorgen voor een succesvolle integratie van de thematische en geïntegreerde leeromgeving van GO!
 
Het implementatietraject van GO! is zorgvuldig ontworpen om het team optimaal te ondersteunen bij de overgang naar thematisch en geïntegreerd onderwijs met GO!. Met onze maatwerk aanpak, intensieve begeleiding en voortdurende ondersteuning, is het team goed voorbereid en gemotiveerd om het beste uit GO! te halen. Samen zorgen we voor een inspirerende en uitdagende leeromgeving waar jullie leerlingen in kunnen groeien en bloeien.
Nulmeting

1. Nulmeting van het team

We beginnen het traject met een grondige nulmeting van het team. Dit stelt ons in staat om de huidige situatie, sterke punten en ontwikkelpunten in kaart te brengen. Door deze initiële beoordeling krijgen we een helder beeld van de specifieke behoeften en wensen van het team. Op basis van deze resultaten stellen we een maatwerk implementatietraject samen dat perfect aansluit op de situatie van de school.

Nulmeting
Nulmeting
Opleiding

2. Opleiding voor coördinatoren

Na de nulmeting volgen twee opleidingsdagen voor de coördinatoren. Tijdens deze dagen maken zij kennis met de visie, de opbouw en de 8 mijlpalen van GO!. Ze leren hoe ze hun team kunnen begeleiden bij de implementatie. Deze opleidingsdagen zorgen ervoor dat de coördinatoren goed voorbereid en vol vertrouwen aan de slag kunnen.

Bekijk de data en schrijf je in

Opleiding
Begeleiding

3. Studiedagen voorbereiding thema's

Een cruciaal onderdeel van ons implementatietraject is de persoonlijke begeleiding op locatie tijdens de eerste studiedag. Tijdens deze dag komen wij naar jullie school om samen met de coördinatoren het eerste thema voor te bereiden. Deze hands-on ondersteuning zorgt ervoor dat de coördinatoren praktische ervaring opdoen en direct feedback krijgen. Dit maakt de start van GO! in de school soepel en effectief.

Elk thema bereid je altijd met het hele team voor. Dit doe je telkens minimaal 2 weken voorafgaand aan het thema.

campus_7501443
Begeleiding
Trainingen

4. Diverse online trainingen

Op basis van de uitkomsten van de nulmeting bieden wij diverse online trainingen aan. Deze trainingen zijn flexibel en kunnen op elk moment gevolgd worden, waardoor het team de kennis en vaardigheden kan opdoen die zij nodig hebben, precies wanneer het hen uitkomt. Dit bevordert een continue professionele ontwikkeling en zorgt ervoor dat het team altijd up-to-date is met de nieuwste inzichten en technieken.

Bekijk de data van de trainingen

website_7700281
Trainingen
Feedback

5. Online feedbacksessies

Elke thema wordt opgevolgd met twee uur online feedbacksessies met de coördinatoren. Tijdens deze sessies bespreken we de voortgang, beantwoorden we vragen en bieden we gerichte ondersteuning. Dit zorgt ervoor dat eventuele knelpunten snel worden opgelost en dat uw team blijft groeien in hun rol als begeleiders van het thematisch onderwijs.

presentation_10698627
Feedback
Inspiratie

6. Extra ondersteuning en inspiratie

Naast het implementatietraject bieden wij kosteloos toegang tot diverse inspiratie- en kennissessies. Deze sessies zijn bedoeld om het team te inspireren, nieuwe ideeën op te doen en kennis te delen met andere scholen die ook met GO! werken. Dit netwerk van gelijkgestemde professionals zorgt voor een continue stroom van inspiratie en ondersteuning.

Bekijk de data van de inspiratiesessies

light-bulb_7861604
Inspiratie