Engels is een sleutel tot de wereld

Van luisteren tot spreken, van lezen tot schrijven, GO! Engels biedt een breed spectrum aan vaardigheden die van groep 1 t/m 8 worden ontwikkeld. Dankzij de flexibele structuur van GO! Engels is het eenvoudig om de lesinhoud aan te passen aan verschillende leerniveaus, zodat elk kind het maximale uit de lessen kan halen.

english-british-england-language-education-concept
Kennisrijke thema's
Lezen in samenhang
Plezier in lezen
Authentieke teksten

Engels

Bij GO! omarmen we de rijke taal van Shakespeare en de Beatles niet slechts als een vak, maar als een sleutel tot de wereld.

Vanaf het schooljaar 2024-2025 openen we de deur naar deze wereldwijde taal met GO! Engels, vakkundig verweven in het hart van ons thematisch curriculum, net zoals alle andere onderdelen van GO!.

Het is onze missie om Engels te integreren op een manier die natuurlijk aanvoelt en perfect aansluit bij de belevingswereld van de kinderen.

Engels basisonderwijs

De Engelse taal komt echt tot leven

Stel je voor: films kijken zonder ondertiteling, meezingen met je favoriete Engelse hits, dat speciale boek lezen dat nog niet vertaald is, of moeiteloos spelen en communiceren met nieuwe vrienden van over de hele wereld tijdens een vakantie.

Dit zijn de momenten waarop de Engelse taal echt tot leven komt. GO! Engels is ontworpen om deze ervaringen niet alleen mogelijk te maken, maar ze ook te integreren in het leerproces, waardoor taal een levendige, dagelijkse realiteit wordt voor onze leerlingen.

Luisteren & spreken Lezen & schrijven

Van luisteren tot spreken, van lezen tot schrijven, GO! Engels biedt een breed spectrum aan vaardigheden die van groep 1 tot en met 8 worden ontwikkeld.

Dankzij de flexibele structuur van Blink Engels is het eenvoudig om de lesinhoud aan te passen aan verschillende leerniveaus, zodat elk kind het maximale uit de lessen kan halen. Onze benadering zorgt ervoor dat Engels niet alleen wordt geleerd, maar ook geleefd; een fundamentele stap in het opbouwen van een generatie die niet alleen tweetalig is, maar ook bicultureel begripvol.

7528746

Rijke leesomgeving

Bij elk thema zijn passende boeken, bronnen en rijke teksten te vinden voor leerlingen van 4 tot 14 jaar. Voor de kleuters is een grote hoeveelheid prentenboeken te vinden. Wil je boeken laten voorlezen? Dat kan allemaal met GO! 

Passende Internetbronnen

Internetbronnen die afgestemd zijn op het leesniveau van basisschoolleerlingen!

Thematische Boeken

Dieper in elk thema duiken met de thematische boeken in GO!

Rijke Teksten

Verrijk je lessen met GO!'s rijke teksten die naadloos aansluiten bij elk thema!