GO! Easy

Meer houvast, minder tijdsinvestering

Wie zegt dat je een globetrotter moet zijn om de wereld te verkennen? Met GO! wordt de wereld één grote ontdekkingsreis, gewoon vanuit je eigen klas en zelfs thuis. Van de Noordpool tot de Sahara en van de Amazone tot de Himalaya; GO! neemt je mee op een virtuele wereldreis.

5269173

GO! Easy - Omdat minder soms meer is

Sta je aan het begin van je reis in thematisch onderwijs? Voel je de behoefte aan meer houvast en structuur in je klas? Dan is GO! Easy de beste keuze voor jou. Met onze GO! Easy-versie bieden we je de perfecte start voor een naadloze overgang naar thematisch onderwijs.

houvast

Starten zonder veel voorbereiding 

Met onze kant-en-klare themaplanningen ben je direct klaar om te starten. Geen tijdrovende voorbereidingen, want het meeste werk hebben wij al voor je gedaan. Het enige wat jij hoeft te doen, is je enthousiasme meebrengen naar de klas.

Er staat een goed opgebouwd thema van 8 weken waarin de vakken geïntegreerd zijn voor je klaar. Met onze uitgebreide lesvoorbereidingen, prikkelende Digibord Presentaties en diversiteit aan verwerkingsopdrachten weet je zeker dat je aan alle kerndoelen voldoet. 

Minder Complexiteit, Meer Structuur

GO! Easy zorgt voor minder complexiteit en meer structuur in je thematisch onderwijs. Minder voorbereidingstijd, meer houvast, en nog steeds de vrijheid om jouw stempel te drukken op het leerproces.

Leerlingen worden gestimuleerd om ideeën te delen en hun eigen nieuwsgierigheid te verkennen. Er is dus meer dan voldoende ruimte voor de inbreng van de leerlingen.

Kant-en-klare themaplanningen

Kant-en-klare themaplanningen waar je direct praktisch mee aan de slag kunt.

Compleet uitgewerkte lesinstructies

Compleet uitgewerkte lesinstructies bieden alle houvast die je nodig hebt.

De kerndoelen zijn volledig geborgd

Je ziet direct welke kerndoelen je aanbiedt. Zo voldoe je aan alle eisen.


En Nog Veel Meer


Digitale Geletterdheid

Digitale Geletterdheid

Hoe zoek je betrouwbare informatie op het internet? Wat is cyberpesten en hoe ga je ermee om? Met GO! worden je leerlingen klaargestoomd voor de 21e eeuw.

45596853

Topografie

Van de bergen van Nepal tot de straten van New York.  Wat zijn de zeven wereldwonderen? Waar ligt de evenaar? En hoe zijn landgrenzen bepaald?

29239

Engels

Engels is niet zomaar een taal; het is een sleutel tot de wereld. In GO! leren kinderen hoe ze Engels kunnen toepassen in real-life situaties.

Samen aan de slag met GO!?

Verwonderen. Ontdekken. Leren